קליית שומשום ביתית לסלטים ומאפים ותבשילים,
להניח את השומשום על מחבט נון סטיק(לא נדבקת)יבשה ללא שמן,
לחמם לערבב עם כף עץ ללא הפסקה ובהשגחה עד קבלת גוון קרמל(זהירות מלשרוף),
להוריד מהמחבט לקירור מלא בקערה,
ניתן לאחסן בפריזר ובמקרר בכלי אטום ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>