סירות תפו"א מזוגזגות בתנור בתוספת יוגורט עשיר בחלבון,
לקחת תפו"א לחתוך לסירות עם סכין זיגזג,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח שמן זית לפזר מעט פלפל שחור ומלח גס,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד רכות והשחמה יפה,
להגיש עם יוגורט 30 ג"ר חלבון(300 מ"ל)ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>