תבשיל מיני תפו"א עם שעועית לוביה(העין השחורה)ושעועית מש בבישול איטי וארוך טבעוני ללא גלוטן,
להכניס לסיר בישול איטי 3 בצלים מקורמלים 3 כפות סילן כף אבקת מרק פרווה 2 כפות פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלייה לפי הטעם,
להוסיף 2 ק"ג מיני תפו"א בחצאים,
להוסיף מים רותחים 3 ס"מ מעל תפו"א,
להפעיל את הסיר על חום גבוה עד הרתחה של שעה,
להנמיך לחום נמוך,
לחורר 2 שקיות קוקי עם קיסם ואו משהוא חד הרבה חורים קטנים בשליש התחתון של השקיות(לאפשר חדירת הרוטב)
להכניס לשקית אחת 400 ג"ר שעועית לוביה ולשנייה 400 ג"ר שעועית מש,
להכניס לכל שקית בצל מקורמל לסגור את השקית להשאיר קצת מקום השעועית תופחת,
להניח את השקיות בסיר מעל תפו"א למשך 12 שעות
(במהלך הבישול להפוך צד לשקיות אם חסר רוטב להוסיף מעט מים רותחים)ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>