תפו"א מעוכים בתנור עם ריבת בצלבצל מקורמל ,
לבשל תפו"א עם הקליפה עד רכות לסנן,(כמה שרוצים)
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה למעוך כל תפו"א עם כוס(חצי גובה),
למרוח שמן זית עם מברשת לפזר קצת כמון,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה,
להניח על כל תפו"א כף גדולה של ריבת בצלבצל מקורמל לאפות 2 דקות והמעדן מוכן ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>