קרפלך במילוי תפו"א עם זיתים ובצל מקורמל צמחוני,
להרתיח סיר מים עם מעט מלח,
כשהמים רותחים להכניס את הקרפלך הקנויים(800 ג"ר)הקפואים להגיע לרתיחה חדשה ושהקרפלך צפים 5 דקות לסנן,
לטגן בסוטז 4 בצלים מקורמלים כוס וחצי טבעות זיתים קצוצים דק חצי כפית פלפל שחור גרוס ורבע כפית כמון במשך 3 דקות,
להוסיף את הקרפלך לערבב על אש קטנה 3 דקות ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>