קאשלך מיט פארפיל(כוסמת עם פתיתים)עם בצל מקורמל טבעוני,
לטגן לפתיחת טעמים 3 בצלים מקורמלים עם כף אבקת מרק פרווה וחצי כפית פלפל שחור גרוס,
להוסיף חבילת פארפיל לטגן בתערובת 4 דקות,
להוסיף ליטר מים לבשל על אש קטנה עד אידוי הנוזלים,
לבשל כוס וחצי כוסמת:לטגן כוס וחצי כוסמת עם כף שמן זית בסוטז 3 דקות להוסיף 3 כוסות מים להרתיח ולהעביר לאש קטנה עד אידוי המים,
להוסיף את הפארפיל לערבב על אש קטנה 3 דקות להוסיף מלח הימלייה לפי הטעם ובתאבון.
(מתכון משודרג מבית סבתה לולה)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>