קליית פיצוחים כתוספת לאורז וסלטים בקלייה יבשה,
לקחת כוס חצאי שקדים מולבנים לקלות על מחבת יבשה 5 דקות,
להוסיף כוס צנוברים כוס גרעיני חמנייה וכוס גרעיני דלעת לקלות תוך כדאי ערבוב ובהשגחה מלאה עד קבלת גוון זהוב(זהירות יכול להישרף)
להעביר לכלי רחב לקירור מלא(ניתן לשמור בכלי אטום בפריזר)
לשימוש לכל מגוון האורזים והסלטים,ניתן להוסיף פירות יבשים לתערובת המוכנה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>