מרק ירקות חורפי משודרג ועשיר,
לטגן 2 בצלים גדולים עד הזהבה פלוס,
להוסיף 3 תפו"א חתוכים לקוביות קטנות עם סכין זיגזג 2 קולרבי גדולים חתוכים לקוביות קטנות עם סכין זיגזג 4 גזרים חתוכים לטבעות דקות עם סכין זיגזג,
לטגן בבצל 5 דקות להוסיף מים מעל הירקות 1 ס"מ חצי כפית כורכום חצי כפית פלפל שחור גרוס כף מלח הימלייה (אפשרות כף אבקת מרק פרווה)להרתיח במשך 20 דקות ,
להוסיף 5 מיני בטטות חתוכות לטבעות של 1 ס"מ עם סכין זיגזג קוביית דלעת 10 על 10 חתוכה לקוביות קטנות עם סכין זיגזג (ללא הקליפה)2 שורשי פטרוזיליה חתוכים לטבעות דקות עם סכין זיגזג 2 קישואים זוקיני מקולפים עם קולפן פסים חתוכים לטבעות של חצי ס"מ עם סכין זיגזג,
להוסיף חצי חבילת פטרוזיליה וחצי חבילת שמיר קשורות,
להוסיף מים רותחים 1 ס"מ מעל הירקות לבשל 45 דקות ובתאבון.
(כמובן לא חייבים סכין זיגזג רק יפה יותר)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>