מרק ירקות טבעוני עשיר לקוסקוס וקוסקוס,
לטגן 2 בצלים ברבעי טבעות עד הזהבה פלוס,
לחתוך 4 תפו"א לקוביות בינוניות עם סכין זיגזג לקלף 5 גזרים עם קולפן פסים ולחתוך לטבעות של חצי ס"מ עם סכין זיגזג לחתוך 2 קולרבי לקוביות של ס"מ עם סכין זיגזג לטגן בבצל המטוגן 5 דקות,
להוסיף מים עד גובה הירקות כף אבקת מרק פרווה חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה להרתיח ולבשל 10 דקות,
להוסיף 1 דלורית גדולה מקולפת וללא הגרעינים בקוביות קטנות 3 בטטות צרות בחצאי טבעות של 1 ס"מ חתוכות בסכין זיגזג 6 קישואים קטנים מקולפים בקולפן פסים וחתוכים בסכין זיגזג לטבעות של חצי ס"מ 300 ג"ר שעועית צהובה קפואה חתוכה לערבב,
למלא מים עד גובה הירקות להניח מעל 4 גבעולי סלרי כולל העלים לבשל עד רכות הירקות,
להכין קוסקוס להגיש ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>