כוסמת עם שעועית ירוקה ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן,
להכין כוס וחצי כוסמת קלויה(חומה):לטגן 3 דקות את הכוסמת ב2 כפות שמן זית להוסיף 3 כוסות מים להרתיח ולהעביר לאש קטנה עד אידוי כל המים,
לטגן לפתיחת טעמים 3 בצלים מקורמלים עם כפית אבקת מרק פרווה חצי כפית אבקת בצל חצי כפית פלפל שחור גרוס,
להוסיף 300 ג"ר שעועית ירוקה קפואה חלוטה במים רותחים במשך 8 דקות ומסוננת(אפשר קופסת שימורים מסוננת),
לטגן בתערובת 5 דקות להוסיף חצי כוס מים לבשל על אש קטנה עד אידוי המים,
להוסיף לכוסמת לערבב על אש קטנה 4 דקות מלח הימלייה לפי הטעם ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>