ביצת עין וחביתה בלחמנייה עם רוטב פיצה וגבינה צהובה,
קחת לחמניות בקוטר 10-12 ס"מ להוריד 1 ס"מ מהצד העליון,
לרוקן את התוכן,
למלא 2 כפות רוטב פיצה 3 כפות גבינה צהובה מגורדת,
לשבור מעל ביצת עין ואו ביצה מבולבלת לפזר מעל מעט מלח גס,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח למעלה על הלחמנייה מעט שמן זית,
להכניס לתנור חם על 180 מעלות לאפות עד התקשות הביצים ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>