ספגטי בנקניקייה טבעונית ברוטב עגבניות בניחוח אורגנו,
לקחת סוטז להוסיף קופסת עגבניות בקוביות(400 ג"ר) כפית סוכר כפית מלח הימלייה כף פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית אורגנו יבש רבע כוס מים לבשל על אש קטנה 10 דקות,
לקחת נקניקיות לחתוך לחתיכות באורך 3 ס"מ,
לקחת ספגטי הכי דק שיש לשבור לחצי,
לדקור ולהשחיל לכל חתיכת נקניקיה 6 חתיכות ספגטי,
להרתיח מים בסיר עם מעט מלח הימלייה,
להוסיף את הנקניקיות לבשל עד רכות הספגטי(הספגטי שבתוך הנקניקיות גם מתרכך),
לסנן להוסיף לרוטב לבשל על אש קטנה 8 דקות ובתאבון.
(מעדן מיוחד לילדים)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>