עוגת פרג חגיגית בבצק עלים,
להכין את הפרג:להכניס לסיר 150 ג"ר פרג טחון 30 ג"ר חמאה חצי כוס סוכר דמררה 180 מ"ל חלב,
להרתיח ולבשל 3 דקות על אש קטנה לצנן,
להוסיף 2 כפות דבש ו2 כפות פירורי ביסקוויט לערבב ולקרר במקרר שעתיים,
להפשיר חבילת בצק עלים לחלק לשני חלקים,
לרדד כל חלק ל20 על 40 ס"מ,ליצור חיתוך של 1 וחצי ס"מ משני הצדדים(את המרכז לא לחתוך)את שני הפסים הראשונים מארבעת הצדדים לחתוך,
לפזר על החלק האמצעי ללא הקצוות הבולטים פס עבה של תערובת הפרג הקרה,
לקפל את שני הצדדים פנימה,
להתחיל לקפל את הפסים מהצדדים לפי הסדר אחד ממכל צד ומשני הצדדים למרכז,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח ביצה ולפזר שומשום קלוי,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה(כחצי שעה)ובתאבון.
(מלית הפרג מספיקה ל4 עוגות)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>