פירה דלורית אפויה עם שום קונפי טחינה גולמית טימין וזעתר,
לקחת דלורית של 1 ק"ג (אפשר 2 קטנות)לחתוך לחצי להוציא את הגרעינים והשערות למרוח שמן זית לפזר מעט טימין יבש ומעט מלח גס,
להכניס לתנור על 220 מעלות על נייר אפייה לאפות עד ריכוך והשחמה יפה,
לרוקן את הפנים לקערה (זהירות חם)עם כף להוסיף 10 שיני שום קונפי (אפשר לאפות עם הדלורית ראש שום ולהוסיף את פנים השניים של השום) כפית זעתר יבש 6 כפות טחינה גולמית מיץ מחצי לימון מלח פלפל לפי הטעם למעוך לפירה ובתאבון
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>