שעועית ירוקה ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן,
לטגן בסוטז לפתיחת טעמים 3 בצלים מקורמלים כפית אבקת מרק פרווה חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית אבקת בצל,
הוסיף 300 ג"ר שעועית ירוקה קפואה חלוטה במים רותחים במשך 8 דקות ומסוננת(אפשר קופסת שימורים מסוננת)
לטגן בתערובת 5 דקות להוסיף חצי כוס מים לבשל על אש קטנה עד אידוי המים ובתאבון
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>