קובה אורז במילוי פטריות טבעוני ללא גלוטן,
לבצק הקובה להשרות 2 כוסות אורז בסמטי מלא ל4 שעות לסנן ולבשל לקרר,
להעביר למעבד מזון להוסיף כוס קמח חומוס ו3 כפות שמן זית כפית מלח הימלייה לטחון למרקם חלק,
למלית הקובה:להשרות 43 כוס שבבי סויה במים רותחים ל5 דקות ולסחוט,לטגן שני בצלים ב6 כפות שמן זית,להוסיף את שבבי הסויה לטגן 5 דקות,להוסיף 2 חבילות פטריות אחת פורטובלו ואחת שמפיניון קצוצות דקדק ללא הרגליים,להוסיף כף רוזמרין טרי קצוץ דקדק כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס 4 כפות סויה ללא גלוטן לטגן 3 דקות לקרר,למעוך עם מועך פירה מעיכה עדינה,
ליצור כדורים בקוטר 1וחצי ס"מ להקפיא כחצי שעה,
ליצור מהבצק כדורים בקוטר 3 ס"מ ליצור חור בכל כדור להכניס כדור פטריות קפוא לצפות מסביב עם הבצק להכניס להקפאה,
ניתן להשתמש בכל מרק שרוצים שהמרק רותח מכניסים כמה קובות ושהן צפות 2 דקות המרק מוכן ובתאבון.
(אפשר לעשות עם סולת אורז)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>