מלווחעוגה עם מילוי פרג עשיר,
למילוי הפרג: להכניס לסיר 150 ג"ר פרג טחון 30 ג"ר חמאה חצי כוס סוכר דמררה 180 מ"ל חלב,להרתיח ולבשל 3 דקות על אש קטנה לצנן,
להוסיף 2 כפות דבש ו2 כפות פירורי ביסקוויט לערבב ולקרר במקרר שעתיים,
להפשיר 2 מלווח(בזוגות)לחתוך עם סכין פיצה במרכז המלווח ל8 משולשים(להשאיר 2 ס"מ מסביב ללא חיתוך),
על המלווח השני לפזר במרכז שכבה ש 1 ס"מ מהפרג(להשאיר 2 ס"מ מסביב ריקים)
להניח את המלווח החתוך על המלווח עם הפרג להדק מסביב,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 180 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.(מעדן מושלם)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>