פירה תפו"א בתוספת בצל מקורמל עם יוגורט עשיר בחלבון,
לבשל 1 ק"ג תפו"א לסנן וליבש,
להכין פירה דקדק,
להוסיף 4 בצלים מקורמלים מלח הימלייה לפי הטעם לערבב לתערובת אחידה,
להניח על צלחת הגשה להוסיף מעל יוגורט 30 ג"ר חלבון לפזר מעליו מעט פלפל שחור גרוס ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>