מרק דלעות עם קובה אורז ממולאת בפטריות טבעוני ללא גלוטן,
להכין קובות: קובה אורז במילוי פטריות טבעוני ללא גלוטן,לבצק הקובה להשרות 2 כוסות אורז בסמטי מלא ל4 שעות לסנן ולבשל לקרר, להעביר למעבד מזון להוסיף כוס קמח חומוס ו3 כפות שמן זית כפית מחל הימלייה לטחון למרקם חלק,למלית הקובה:להשרות 43 כוס שבבי סויה במים רותחים ל5 דקות ולסחוט,לטגן שני בצלים ב6 כפות שמן זית,להוסיף את שבבי הסויה לטגן 5 דקות,להוסיף 2 חבילות פטריות אחת פורטובלו ואחת שמפיניון קצוצות דקדק ללא הרגליים,להוסיף כף רוזמרין טרי קצוץ דקדק כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס 4 כפות סויה ללא גלוטן לטגן 3 דקות לקרר,למעוך עם מועך פירה מעיכה עדינה,ליצור כדורים בקוטר 1וחצי ס"מ להקפיא כחצי שעה,ליצור מהבצק כדורים בקוטר 3 ס"מ ליצור חור בכל כדור להכניס כדור פטריות קפוא לצפות מסביב עם הבצק להכניס להקפאה,
להכין מרק: מרק דלעות טבעוני ללא גלוטן,לטגן 2 בצלים ב4 כפות שמן זית,להוסיף דלעת בקוביות קטנות(400 ג"ר) דלורית מקולפת בקוביות קטנות (400 ג"ר) חתיכת גינגר טרי(4 ס"מ)קצוץ דקדק לטגן בבצל 5 דקות,להוסיף כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס מעט צילי גרוס יבש 3 שיני שום כתושות 2 כפות סויה ללא גלוטן 2 כפות סילן קורט אגוז מוסקט מגורד לטגן בתערובת 2 דקות,להוסיף 2 וחצי ליטר מים לבשל עד רכות,לטחון בבלנדר מוט לתערובת חלקה,
שהמרק רותח מכניסים כמה קובות ושהן צפות 2 דקות המרק מוכן ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>