מרק שעועית בובס(לימה)עשיר עם גזר בטטה ועדשים שחורים טבעוני ללא גלוטן,
להשרות חצי ק"ג שעועית בובס(לימה)עם חצי כפית סודה לשתייה ל12 שעות לסנן,
לבשל בסיר עם מים חדשים עד רכות לסנן(זהירות בזמן הבישול נוצר הרבה קצף יש לכפות אותו(עם כף)למניעת לכלוך הכריים),
לבשל כוס וחצי עדשים שחורות לסנן,
לטגן שני בצלים ברבעי טבעות עד הזהבה פלוס,
להוסיף כוס מקלוני שורש פטרוזיליה יבשים כף אבקת התיבולית של השף הפשוט(תחליף אבקת מרק ביתית)חצי כוס גבעולי סלרי קצוצים דקדק חצי כפית פלפל שחור גרוס כף מלח הימלייה לטגן לפתיחת טעמים 5 דקות,
להוסיף 4 גזרים בקוביות קטנות לטגן בתערובת 5 דקות,
להוסיף ליטר מים להרתיח 8 דקות,
להוסיף 2 בטטות בקוביות קטנות העדשים המבושלים ו2 ליטר מים להרתיח ולבשל על אש קטנה חצי שעה,
להוסיף את השעועית המבושלת לבשל 20 דקות ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>