מרק ירקות כתומים טבעוני ללא גלוטן,
לטגן 2 כרשות בטבעות של 2 מ"מ,
להוסיף 4 כפות מקלוני שורש פטרוזיליה יבשים כף אבקת התיבולית של השף הפשוט(תחליף ביתי של אבקת מרק פרווה)כף מלח הימלייה רבע כפית צילי גרוס יבש לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף 5 גזרים בטבעות דקות וראש סלרי בקוביות של 1 ס"מ לטגן ולאדות 5 דקות בתערובת,
להוסיף ליטר מים להרתיח 8 דקות,
להוסיף 2 בטטות צרות וארוכות בטבעות של 1 ס"מ דלורית(600 ג"ר בקוביות של 2 ס"מ דלעת(400 ג"ר)בקוביות של 2 ס"מ 2 וחצי ליטר מים לבשל עד רכות הירקות ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>