סמבומלווח עם גבינה צפתית 5%

סמבומלווח עם גבינה צפתית 5%,

להפשיר מלווח לטגן צד אחד חצי טיגון וצד שני 43 טיגון,

להניח על החצי מהמלווח שמטוגן 43 גבינה צפתית בכמה חתיכות בעובי 1 ס"מ (להשאיר 2 ס"מ מסביב ללא גבינה)

לקפל את החצי הריק על המלא להדק בצדדים לטגן משני הצדדים להשלמת הטיגון ובתאבון.

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול