סמבומלווח (עוגתי)במילוי פירה תפו"א עם ערמונים ובצל מקורמל טבעוני,
להכין את הפירה ולקרר: פירה תפו"א עם ערמונים ובצל מקורמל טבעוני,לבשל עד רכות 1וחצי ק"ג תפו"א לסנן וליבש על האש 2 דקות,להכין פירה דקדק,להוסיף 2 חבילות ערמונים בוואקום קצוצים דק 3 בצלים מקורמלים כף אבקת התיבולית של השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק פרווה)חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלייה לפי הטעם לערבב,
להפשיר מלווחים בזוגות,
להניח על מלווח שיכבה של פירה בעובי 2 ס"מ(להשאיר בקצוות שוליים ריקים של 2 ס"מ להדבקה)
לקחת גלגלת חיתוך למעוינים לחתוך את המלווח השני,
להניח מעל המלווח עם הפירה תוך כדאי מתיחה קלה,
להדביק מסביב בלחיצה,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
(יוצא בצורה של עוגה מרהיבה)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>