חרוטים(גביעי גלידה)במילוי פלאפל טבעוני,
להפשיר מלוחים לחתוך כל מלווח ל3 חלקים,
להניח על המלווח החתוך באחד החלקים הישרים 3 כפות דייסת פלאפל,
לגלגל לחרוט,
להניח על נייר אפייה(ללא שימון)בתבנית אפייה את החרוטים בשכיבה כך שסוף הגלגול יהיה על הנייר,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
(להגיש עם טחינה)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>