מלווח פלאפיתה (פיתה מלווח ממולאת פלאפל עם בצל מקורמל וצנוברים)בתנור טבעוני,
להפשיר מלווחים בזוגות,
להניח על מלווח שכבה בעובי 2 ס"מ של דייסת פלאפל(להשאיר מסביב 2 ס"מ ריקים להדבקה)
להוסיף מעל שכבה בעובי חצי ס"מ של בצל מקורמל,
לפזר מעל צנוברים קלויים,
להניח מעל מלווח נוסף להדביק בלחיצה מסביב,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה(ללא שימון)
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה,
לחתוך לחצי ויש לנו 2 "חצאי מנות פלאפיתה" ובתאבון.
(להגיש עם טחינה וחמוצים)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>