אבקת זיתי קלמטה(שחורים) לתיבול טבעי,
לקחת 350 ר"ג זיתי קלמטה שחורים מגולענים(ללא גרעינים)ומסוננים,
לקצוץ דקדק,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה בשכבה אחידה,
להכניס לתנור חם על 125 מעלות טורבו,
לאפות(ליבש)כחצי שעה(לא לשרוף)לקרר,
להכניס לבלנדר ואו מעבד מזון חזק לטחון לאבקה,
מתאים לתבשילים מאפים פיצות פסטות וסלטים ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>