סלט תפו"א וסלק מזרח אירופאי,(מתכון מבית סבתה)
לבשל 4 תפו"א גדולים בקוביות של 1 ס"מ עם כפית מלח עד ריכוך לסנן ולקרר.
לבשל 3 סלקים עד רכות לקרר לקלף את הקליפה עם היד (יורדת בקלות)לחתוך לקוביות קטנות של 1 ס"מ עם סכין זיגזג(שדרוג שלי),
לחתוך בצל סגול דקדק (הכי קטן שאפשר)להוסיף לקערה להוסיף 4 כפות חומץ 3 כפות שמן זית חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח לערבב לתת לנוח לבצל במקרר 3 שעות,
לערבב עם תפו"א והסלק לתת לנוח במקרר 3 שעות לספיגת הטעמים. ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>