מיני תפו"א על מצע של מלח גס בטעם מדורה בניחוח רוזמרין,
לקחת תבנית אפייה לרפד בנייר אפייה לפזר 1 ק"ג מלח גס (בישול),
לקחת 25 מיני תפו"א לצפות בשכבה דקה של שמן זית עם הידיים להניח על המלח להוסיף 4 גבעולי רוזמרין, להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד רכות והשחמה יפה ובתאבון.
להגיש חתוך באמצע עם גבינה צהובה ואו חמאה ומלח.
(וכמובן ללא הפיח מהמדורה)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>