תבשיל חיטה וערמונים ברוטב עגבניות,
להשרות 2 כוסות חיטה עם רבע כפית סודה לשתייה במים למשך 5 שעות לשטוף ולסנן,
לבשל עם מים חדשים עד רכות אל דנטה (לא דייסה) לסנן,
להוסיף קופסת עגבניות מרוסקות 400 ג"ר כף פפריקה כף אבקת מרק פרווה חצי כפית פלפל שחור גרוס 2 בצלים מקורמלים כוס מים משטיפת הקופסה מלח לפי הטעם לבשל על אש קטנה כשעה,
לבדוק שיש מעט נוזלים אם אין להוסיף מעט מים,
להוסיף 200 ג"ר ערמונים בוואקום (2 חבילות)חצויים לחצי לבשל 10 דקות ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>