מרק שעועית מש אדומה עם ירקות טבעוני ללא גלוטן,
לבשל 500 ג"ר שעועית מש אדומה עד רכות לסנן,
לטגן 2 בצלים גדולים,
להוסיף כף אבקת התיבולית של השף הפשוט(תחליף ביתי יצור עצמי לאבקת מרק)רבע כפית שבבי צילי כף מלח הימלייה לטגן 2 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף ראש סלרי בקוביות קטנות ו4 גזרים בחצאי טבעות לטגן בבצל 4 דקות,
להוסיף 1 ליטר מים לבשל 8 דקות מתחילת רתיחה,
להוסיף 2 בטטות צרות וארוכות בטבעות בעובי 1 ס"מ 2 קישואים זוקיני בטבעות בעובי חצי ס"מ דלורית קטנה בקוביות של 1 וחצי ס"מ 2 קולרבי בקוביות של 1 ס"מ,
להוסיף 2 ליטר מים לבשל לאחר רתיחה 8 דקות,
להוסיף את השעועית המבושלת לבשל אחרי רתיחה 5 דקות ובתאבון.
(אני חותך את הירקות בסכין זיגזג למראה יפה ומגרה)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>