עוגיות ביסקוטי יבשות עם פירות יבשים ואגוזים עם קמח קוסמין מלא,
לערבב בקערה 4 טבעות אננס 100 ג"ר פפאייה 20 יח משמש 14 יח שזיף מגולען הכל חתוך לחתיכות של 1 ס"מ 150 ג"ר צימוקים,
להוסיף 100 ג"ר אגוזי לוז ו100 ג"ר אגוזי מלך 3 כוסות קמח קוסמין מלא 5 כפות סוכר דמררה 1 כף קינמון שקית אבקת אפייה כפית סודה לשתייה קורט מלח לערבב,
להקציף ידנית בקערה נוספת 6 ביצים ו2 כפיות תמצית ווניל,
לצקת את הביצים על התערובת לערבב לתערובת אחידה,
לרפד עם נייר אפייה תבנית אפייה,
להכין עם ידיים רטובות 3 גלילים(נקניק)פחוסים,
להכניס
לחתוך לפרוסות בעובי 1 וחצי ס"מ להניח על רשת להכניס לתנור חם על 150 מעלות לאפות(ליבש)15 דקות לקרר ובתאבון.
(יש גרסה טבעונית בהחלפת הביצים ב350 ג"ר רסק תפוחי עץ טבעי ללא תוספת סוכר)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>