עוגיות ביסקוטי יבשות עם אגוזים ופיצוחים עם קמח קוסמין מלא טבעוני,
לערבב בקערה ערבוב 350 ג"ר רסק תפוחי עץ טבעי ללא תוספת סוכר עם כוס סוכר דמררה 2 כפיות תמצית ווניל וכף קינמון,
להוסיף 100 ג"ר אגוזים אגוזי מלך 100 ג"ר חצאי שקד מולבן 100 ג"ר אגוזי קשיו 100 ג"ר גרעיני חמנייה 100 ג"ר גרעיני דלעת לערבב,
להוסיף 2 וחצי כוסות קמח קוסמין מלא שקית אבקת אפייה כפית סודה לשתייה קורט מלח לערבב לתערובת אחידה,
לרפד עם נייר אפייה תבנית אפייה,
להכין עם ידיים רטובות 3 גלילים(נקניק)פחוסים,
להכניס
לחתוך לפרוסות בעובי 1 וחצי ס"מ להניח על רשת להכניס לתנור חם על 150 מעלות לאפות(ליבש)12 דקות לקרר ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>