גחנומלווח עם נגיעות סילן ביצים ורוטב עגבניות פיקנטי,
לקחת 2 סירים לגחנון בקוטר 20 גובה 12,
לרפד בנייר אפייה,
להפשיר 8 מלווח,
למרוח על מרכז המלווח פס דק ברוחב 4 ס"מ של סילן,
לקפל 41 מצד ימין של המלווח פנימה ו41 מלווח מצד שמאל ואז לגלגל לגליל,
להניח מסביב בתוך הסיר 6 מלווח בעמידה עם רווח ו2 מלווח באמצע בעמידה(הרווחים יתמלאו באפייה)לכסות עם המכסה,
לסיר השני להכניס 10 ביצים 3 כפות שמן זית וחצי כפית פלפל שחור גרוס לכסות עם המכסה,
להכניס את 2 הסירים לתנור חם על 180 מעלות לשעה וחצי,
להוריד את החום ל95 מעלות לאפות 10 שעות(לילה שלם)ובתאבון.
(בפתיחת הסירים יתגלה מעדן כפול גחנומלווח וביצים חומות רכות ונימוחות)
להגיש עם עגבניות מרוסקות וסחוג.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>