קציצות חובזה(חלמית=לחם ערבי)טבעוניות ללא גלוטן בתנור,
לצאת לשדה ואו ליד הבית לקטוף חצי ק"ג עלי חובזה (ללא חרקים)לחלוט עם מים רותחים ומלח ולימון במשך 5 דקות,
לצנן לסחוט מנוזלים לקצץ במעבד מזון (או עם סכין)לפירורים,
לטגן 2 כרשות גדולות החלק הלבן בטבעות בעובי 2 מ"מ,
לקרמל 2 בצלים,
לערבב את הפרורים עם הכרשה והבצל,
להוסיף כוס קמח חומוס כוס טחינה גולמית (אפשר משומשום מלא)41 כפית סודה לשתיה 41 כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית אבקת שום חצי כפית אבקת בצל חצי כפית אבקת פטרוזיליה כפית וחצי מלח הימלייה לערבב לתערובת אחידה,
להכניס למקרר לשעה,
לרפד תבנית אפייה עם נייר אפייה מרוסס במעט שמן,
להרטיב ידיים ליצור קציצות בקוטר 4-5 ס"מ בעובי 1 וחצי ס"מ,
להניח בתבנית לרסס במעט שמן,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות כ20 דקות עד הזהבה יפה ובתאבון.
(יוצאות 15 קציצות)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>