נתחי סלמון בתיבול תבלין (אבקה)פלפל שחור ולימון,
לקחת 6 נתחי סלמון בקערה ,
לצפות ב4 כפות שמן זית להוסיף כף תבלין אבקת פלפל שחור ולימון לערבב שיצפה את נתחי הדג מלח לפי הטעם,
להניח על מחבת חם לצלות 2 דקות מכל צד והמעדן מוכן ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>