קינואה עם צ'יפס בטטה ותבלינים,
להכין 2 כוסות קינואה (לטגן ב2 כפות שמן זית את הקינואה 3 דקות להוסיף 4 כוסות מים לבשל על אש קטנה מאוד לאחר רתיחה עד אידוי כל המים ),
לטגן בשמן עמוק 4 בטטות בקוביות של 1 ס"מ להניח על נייר סופג,
להוסיף לסיר כף אבקת מרק פרווה חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח לפי הטעם לערבב על אש קטנה 4 דקות,
להוסיף את הצ'יפס לערבב ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>