פרח תפו"א (בצורת תפוח עץ)עם תבלינים חגיגי בתנור,
לקלף תפו"א בצורת תפוח עץ (בצורה ובגודל של תפוח עץ גדול),
לחתוך עם חותכן של תפוחי עץ עד 80% עומק שלא יתפרק,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח שמן זית לפזר פלפל שחור גרוס ואבקת מרק פרווה,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד רכות והשחמה יפה,
להוסיף מעט מלח גס ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>