אבקת בטטה טבעית ביתית(תבלין ארומה וצבע),
לקחת 1 ק"ג בטטה מקולפת לחתוך לגוליאנים,
להניח בתבנית אפייה חד פעמית,
להכניס לתנור חם על 95 מעלות טורבו ליבש כשעתיים ואו עד שמתייבש לקרר,
להעביר לבלנדר חזק לטחון לאבקה ובתאבון.
(מתאים לצביעת ומתן ארומה לתבשילים בצקים סלטים ועוד)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>