פרחי פירה תפו"א ובצל מקורמל בניחוח בטטה(אבקה)ובניחוח כרוב סגול(אבקה)טבעוני ללא גלוטן,
לבשל 1וחצי ק"ג תפו"א עד רכות עם כפית מלח הימלייה לסנן וליבש,
להכין פירה דקדק,
להוסיף 3 כפות שמן זית כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס 3 בצלים מקורמלים קצוצים דקדק לערבב לתערובת אחידה,
לחלק לשתי קערות,
לקערה אחת להוסיף כף אבקת בטטה ולקערה השנייה כף אבקת כרוב סגול לערבב כל קערה לתערובת אחידה,
למלא 2 שקיות זילוף עם צנתר זיגזג,
לשמן בריסוס נייר אפייה בתבנית אפייה,
ליצור עם שקיות הזילוף פרחים מהפירה משני הטעמים,
לרסס מעל מעט שמן,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
(יוצא מעדן יפיפה)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>