גלילי קוקוס של פעם(ממתק),
לקלות על מחבת יבשה 50 ג"ר קוקוס עד הזהבה יפה,
להכניס לסיר 400 ג"ר חלב מרוכז(קופסה)50 ג"ר חמאה וחצי כוס מים להמיס לתערובת אחידה עד תחילת רתיחה להוריד מהאש,
להוסיף 300 ג"ר קוקוס ואת 50 הג"ר קוקוס קלוי לערבב ולצנן,
להכניס לשקית זילוף לגזור פתח בקוטר 2 ס"מ,
להזליף על יריעת ניילון גליל באורך 25 ס"מ לגלגל בהידוק את הניילון על הגליל,
ליצור עוד גלילים מיתרת התערובת,
להכניס לפריזר לשעתיים,
לערבב בכלי שטוח 100 ג"ר קוקוס ורבע כוס תרכיז ענבים או תרכיז פטל לתערובת צבועה ואחידה,
להוציא את הגלילים מהפריזר,
להוריד את הניילונים לחתוך לגלילים באורך 5-6 ס"מ,
לגלגל את הגלילים בקוקוס "הצבוע" ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>