לביבת פירה תפו"א (מהפירה של אתמול)טבעוני ללא גלוטן,
( פירה תפו"א עשיר עם בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן,לבשל 1וחצי ק"ג תפו"א עד רכות עם כפית מלח הימלייה לסנן וליבש,להכין פירה דקדק,להוסיף 3 כפות שמן זית כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס 3 בצלים מקורמלים קצוצים דקדק לערבב לתערובת אחידה ),
לחמם מחבט נון סטיק(בלתי דביקה),
להניח את הפירה להדק ללביבה אחידה,
לטגן משני הצדדים להפוך בהנפה(למפחדים להפוך בעזרת צלחת)ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>