חמין תפו"א עם פול ירוק פולי סויה ועדשים ירוקות טבעוני ללא גלוטן,
לטגן 3 בצלים להעביר לסיר בישול איטי גדול,
להוסיף 3 כפות סילן 2 כפות פפריקה כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט (תחליף ביתי לאבקת מרק)חצי כפית פלפל שחור גרוס כף מלח הימלייה,
להניח מעל 1 וחצי ק"ג מיני תפו"א מזני גורמה חצויים לשניים,
להוסיף מים רותחים 3 ס"מ מעל תפו"א,
להכניס לשקיות קוקי מחוררות עם מחורר משרדי(החורים לכניסת הרוטב השקיות שהקטניות לא יתפזרו)
ב-1 300 ג"ר פול ירוק קפוא ב-2 300 ג"ר פולי סויה קפואים מקולפים ב-3 300 ג"ר עדשים ירוקים קפואים,(בקשירת השקיות להשאיר מעט מקום הקטניות מתנפחות מעט),
להניח את שקיות הקוקי על תפו"א כך ש32 שליש מהם בתוך הנוזלים(אם חסר נוזלים להוסיף מים רותחים)
להפעיל על חום גבוה לרתיחה של שעה ואז להוריד לחום נמוך למשך לילה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>