תפו"א עם חרדל דיז'ון ובצל מטוגן טבעוני ללא גלוטן,
לבשל עד רכות 1 וחצי ק"ג תפו"א בקוביות של 2-3 ס"מ לסנן,
לטגן 3 בצלים,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט חצי כפית פלפל שחור גרוס 3 כפות חרדל דיז'ון גרגירים לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף את תפו"א וחצי כוס מים לבשל תוך ערבוב 5 דקות ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>