סלט מלפפונים ירוקים עם טחינה משומשום מלא וצילי מתוק טבעוני ללא גלוטן,
להכין טחינה:כוס טחינה גולמית משומשום מלא כוס מים קרים לימון מלח שום לפי הטעם לערבב לתערובת חלקה,
להוסיף חצי כוס צילי מתוק לערבב,
לקחת 12 מלפפונים ירוקים כ1 וחצי ק"ג לחתוך לג'וליאנים לסחוט מנוזלים להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף את הטחינה המוכנה לערבב,
לתת לנוח במקרר שעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>