מרק דלורית וערמונים פיקנטי טבעוני ללא גלוטן,
לטגן 3 בצלים,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט 2 כפות ג'ינג'ר חתוך דקדק 31 כפית צילי גרוס כף מלח הימלייה,
לטגן בבצלים 3 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף 3 דלוריות(כ2 ק"ג לאחר ניקוי 1 ק"ג ו600 ג"ר) חתוכות במשולשים קטנים לטגן בתערובת 5 דקות,
להוסיף 2 חבילות ערמונים(200 ג"ר)חצויות לרבעים,
להוסיף 2 וחצי ליטר מים לבשל עד רכות הדלורית,
לקחת בלנדר מוט לרסק את מחצית מהמרק להחזיר לסיר,
לבשל על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.(יוצא מעדן)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>