לביבת פירה בטטה ותפו"א(מהפירה של אתמול)טבעוני ללא גלוטן,
להכין פירה בטטה ותפו"א: לבשל 1 וחצי ק"ג תפו"א עם כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט עד רכות לסנן וליבש,
לבשל 1 וחצי ק"ג בטטה עם כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט עד רכות לסנן וליבש,להכין מהם פירה דקדק להוסיף 4 בצלים מקורמלים חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלייה לפי הטעם לערבב לתערובת אחידה,
לחמם מחבת נון סטיק להניח את שאריות הפירה מאתמול להדק ללביבה,
לטגן משני הצדדים עד הזהבה יפה(ניתן להפוך בהנפה באוויר ואו בעזרת צלחת)ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>