מרק ירקות עם גזר בארבעה צבעים זוקיני צהוב קולרבי ושעועית שחורה מנומרת(גמבו)טבעוני ללא גלוטן,
להשרות שעועית שחורה מנומרת(גמבו)ל12 שעות עם חצי כפית סודה לשתייה לסנן,
לבשל עד רכות,
לטגן 3 בצלים,להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט כף מלח הימלייה וחצי כפית צילי יבש גרוס,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף חבילת גזרים בארבעה צבעים(שניים מכל צבע)חתוכים לטבעות דקות עם סכין זיגזג(לא חייב)לטגן בבצלים 5 דקות,
להוסיף 1 ליטר מים לבשל אחרי רתיחה 10 דקות,
להוסיף 3 זוקיני צהובים מקולפים בקולפן פסים וחתוכים עם סכין זיגזג לטבעות של חצי ס"מ ו3קולרבי חתוכים בסכין זיגזג לקוביות של 1 ס"מ,להוסיף 2 וחצי ליטר מים לבשל עד רכות הירקות,
להוסיף את השעועית המבושלת לבשל 10 דקות על אש קטנה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>