קרם שניט כשר לפסח,
לחתוך מצות עם סכין לחם (משור)למלבנים של 5 על 8 ס"מ כמות 48,
להקציף כוס וחצי חלב 2 שמנת מתוקה 2 פודינג אחד ווניל ואחד שוקולד לבן לפודינג יציב,
למלא שק זילוף עם צנתר משונן,
לזלף על חתיכת מצה 8 פרחים קטנים להניח מעל מצה וכך 3 קומות ובקומה העליונה 5 פרחים לקישוט ובתאבון.
(יוצאות 12 חתיכות קרם שניט)
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>