שפצלך- נוקדילי -נטיפי בצק -בצקיות מטובלות למרק כשר לפסח מבית סבתה לולה,
להקציף בקערה 4 ביצים וכוס מים(250 מ"ל),
להוסיף 350 ג"ר קמח מצה כפית מלח הימלייה וחצי כפית פלפל שחור גרוס לערבב לבצק אחיד,
לתת לנוח חצי שעה,
להרתיח מים בסיר עם מעט מלח הימלייה,
לחלק את הבצק ל5 חלקים,
להניח מעל הסיר פומפייה גסה ולגרד את הבצק למים הרותחים,
לאחר שהשפצלך צפים דקה להוציא עם כף מחוררת,
לחזור על הפעולה עם יתר חתיכות הבצק,
להוסיף למרק ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>