סמבוסק (מצה)עם פירה תפו"א עם בצל כשר לפסח,
להרטיב מצות לתת לנוח (בבודדות לא אחת על השנייה) לחתוך לשני משולשים,
להכין פירה, לבשל ק"ג וחצי תפו"א מקולפים וחתוכים עם כפית מלח וכף אבקת מרק פרווה לסנן ליבש 3 דקות על אש קטנה למעוך לפירה עם 3 בצלים מקורמלים כף אבקת מרק פרווה כפית כורכום חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח לפי הטעם לצנן,
להניח על משולש מצה פירה בגובה 1 ס"מ להשאיר 1 ס"מ מסביב ללא פירה,
להניח מעל משולש מצה נוסף להדביק בעדינות את המצות,
למרוח ביצה (אפשר שמן זית)לפזר שומשום,
להכניס לתנור חם על 180 מעלות לאפות עד השחמה יפה ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥☺לייקו☺♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>